actualitat

març 15, 2024 

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí i l’Estartit instal·larà 5 estacions d’autoreparació de bicicletes i càrrega de bicicletes elèctriques

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí instal·larà cinc panells amb eines per arreglar les bicicletes i endoll per carregar bicicletes elèctriques en diferents punts de Torroella de Montgrí i l'Estartit. Quatre d'aquests 'bike tools' s'han col·locat en el marc del Pla de Sostenibilitat Turística i un altre amb el Consorci de les Vies Verdes.

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí instal·larà cinc panells amb eines per arreglar les bicicletes i endoll per carregar bicicletes elèctriques en diferents punts de Torroella de Montgrí i l’Estartit. Quatre d’aquests ‘bike tools’ s’han col·locat en el marc del Pla de Sostenibilitat Turística i un altre amb el Consorci de les Vies Verdes.

Els panells disposen de diverses eines imprescindibles per fer el manteniment d’una bicicleta o arreglar petits problemes que puguin tenir. Es tracta d’estacions d’autoreparació i manteniment de bicicletes. Aquestes se subjecten mitjançant uns ganxos amb gomes que permeten una còmoda i correcta manipulació del vehicle.

L’estació inclou bomba de peu d’aire per inflar les rodes, claus allen hexagonals de 3- 4-5 mm, clau anglesa, alicates, tornavís pla i d’estrella i dues palanques per treure la coberta de la roda. Aquestes estan subjectes a la base mitjançant cables d’acer i tancats dins del panell. Per obrir-lo funciona amb un euro retornable, a l’estil dels carros de supermercats.

En total s’instal·laran tres ‘bike tools’ a Torroella de Montgrí i dos a l’Estartit. A Torroella aniran col·locats a l’entrada del municipi després del pont del Riu Ter, a la zona del CAP; a l’estació d’autobusos i a la zona esportiva. A l’Estartit s’ubiquen a l’aparcament dissuasori de l’entrada del poble i a la Plaça Beatles, al costat de l’Oficina de Turisme. De fet, aquest darrer ja està en funcionament.

Desplaça cap amunt