actualitat

juny 10, 2022 

L’Ajuntament crea un espai municipal de coworking a l’Estartit, orientat a nòmades digitals

Des d’aquesta setmana ja es troba completament operatiu l’espai municipal de coworking que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha condicionat a l’Estartit, concretament en una sala de les dependències de l’Estació Nàutica l’Estartit-Illes Medes.

És un espai obert de treball orientat, preferentment, als coneguts com a nòmades digitals, persones que viatgen i teletreballen. d’aquesta manera, doncs, s’oferirà un servei de valor afegit a moltes de les persones que visiten o tenen una segona residència al municipi. Disposa de quatre llocs de treball, connexió a Internet, impressora i pantalla per a videotrucades i presentacions. Està pensat a per un ús puntual, no com a espai fix de treball.
Fins ara, el municipi no disposa d’un espai adaptat i equipat tecnològicament per a aquest perfil de visitants, que reuneixi les condicions idònies per a realitzar una jornada de treball, una vídeo conferència o reunió de forma professional.

Per utilitzar-lo, cal fer reserva prèvia a l’Oficina de Turisme, des d’on es gestiona el servei. També es pot demanar tota la sala per si s’ha de fer una reunió o presentació. La seva utilització és gratuïta.

Al mateix temps, aquest equipament podrà ser utilitzat també pels tècnics de l’Ajuntament en les seves reunions internes entre equips, distribuïts en els nuclis de Torroella i l’Estartit, i externes, amb altres entitats.

Aquest és un dels projectes inclosos dins del Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l’Estartit (2021-2023). En concret, s’inclou dins del programa d’actuació 4.2 i ha comportat una inversió d’uns 7.000 euros.

Desplaça cap amunt